Socialkompas Aalborg logo hvid
pillar mockup (1)

Fokus på Socialkompas i Kennedy Arkaden i uge 44

Kennedy Arkaden støtter op om sociale initiativer i Aalborg. I samarbejde med De Frivilliges Hus i Aalborg sætter Kennedy Arkaden i uge 44 fokus på Socialkompas, som er et tilbud til alle, der har noget at kæmpe med i deres hverdag.

Om Socialkompas

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation. Frivillige organisationer og visiterede kommunale tilbud kan synliggøre deres indsatser, og kommuner og deres ansatte kan få et samlet overblik over de tilbud, der er tilgængelige for deres borgere.
Socialkompas er en digital portal, som fungerer som den lokale infrastruktur og det tilbudsoverblik, som borgere, foreninger, frivillige og kommunale medarbejdere har efterspurgt i årevis. FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark) har via finanslovsmidler fået ansvaret for at udbrede Socialkompas lokalt i 40 kommuner i løbet af 2022 og frem mod 2026.
For Kennedy Arkaden handler det om at bruge husets muligheder til at støtte op om en god sag. På torvet vil der være en udstilling, som fortæller mere om, hvad Socialkompas er, og søjlerne i Kennedy Arkaden vil blive brugt til at fange folks opmærksomhed.

“Vi har et stort dagligt publikum igennem vores bygning hver dag, og det store torv i midten er perfekt til at viderebringe et godt budskab, som det Socialkompas handler om. Vi ser os selv i Kennedy Arkaden som en del af Aalborg, og de mennesker, som gør en forskel for andre, skal være velkomne til at samarbejde med os om at få budskabet ud til så mange som muligt,” udtaler koordinator Mogens Thomsen fra Kennedy Arkaden.
Den store daglige gennemstrømning af mennesker i Kennedy Arkaden sikrer, at mange får set budskabet på torvet og på søjlerne, og derigennem øges synligheden, så mange bliver eksponeret for Socialkompas.
Kig forbi Kennedy Arkaden i uge 44 og bliv klogere på, hvad Socialkompas kan gøre for dig og dem, du holder af

Screenshot 2024 09 03 125406

Kennedy Arkaden støtter op om sociale initiativer i Aalborg. I samarbejde med De frivilliges hus i Aalborg sætter vi i uge 44 fokus på Det Sociale Kompas, som er et tilbud til alle der har noget at kæmpe med i deres hverdag.

Om Socialkompas

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation, frivillige organisationer og uvisiterede kommunale tilbud kan synliggøre deres indsatser, og kommuner og deres ansatte kan få et samlet overblik over tilbud tilgængelige for deres borgere.

Socialkompas er en digital portal, som fungerer som den lokale infrastruktur og det tilbudsoverblik, som borgere, foreninger, frivillige og kommunale medarbejdere har efterspurgt i årevis. FriSe (Frivilligcentre & Selvhjælp Danmark) har via Finanslovsmidler fået ansvaret for at udbrede Socialkompas lokalt i 40 kommuner i løbet af 2022 og frem mod 2026.