Capio Presse foto

Aalborg får et nyt, moderne privathospital

Den 7. januar åbner Capio Privathospital i Kennedy Arkaden i Aalborg

Det er især ønsket om større kapacitet og mulighed for endnu flere specialer, der ligger til grund for, at Capio Privathospital i begyndelsen af det nye år slår dørene op til helt nyindrettede rammer på 5. og 6. sal i Kennedy Arkaden i Aalborg. Efter mange år i Skørping er Capio vokset ud af rammerne.

En totalrenovering af de nye lokaler i Kennedy Arkaden er snart overstået, og såvel patienter som personale kan således se frem til at tage de nye faciliteter i anvendelse.

Capio Privathospital er baseret på det tidligere Skørping Privathospital. I 2015 blev hospitalet en del af Capio Privathospital, som er et af de eneste landsdækkende privathospitaler i Danmark og en del af en af verdens største helbredsvirksomheder, Ramsay Santé. Kæden har også afdelinger i Odense, Hellerup, Viborg og Aarhus.

Mere plads

Flytningen til Aalborg er et led i en strategi om at kunne tilbyde den allerbedste behandling.

– Vi åbner i Kennedy Arkaden, fordi vi gerne vil være mere tilgængelige. Vi får en central placering i Aalborg – lige ved banegården og busterminalen og med masser af parkeringspladser. Det bliver et stort løft, lyder det fra hospitalschef Mette Toftdahl.

Hun tilføjer, at hospitalets MR-scanner allerede er installeret og taget i brug. Resten af det nye hospital åbner den 3. januar for de første patienter. Her er der udsigt til 4 topmoderne operationsstuer og plads til 14 overnattende patienter. Klargøringen af lokalerne har stået på siden maj, og i alt omfatter hospitalet mere end 1.600 kvadratmeter.

Flere specialer

Capio Privathospital foretager undersøgelser og behandlinger til alle patientgrupper.

– Vi har aftaler med de fleste forsikringsselskaber, ligesom man kan komme til os som privatperson eller visiteres af regionen. Eksempelvis hvis ventetiden i det offentlige bliver for lang, forklarer Mette Toftdahl.

Hun slår i samme forbindelse fast, at personalet fra Skørping flytter med til Aalborg. Her reetableres specialerne i blandt andet hofte-, knæ- og rygkirurgi.

– Og så får vi plads til nye kapaciteter inden for plastikkirurgi, organkirurgi, urologi, dermatologi og reumatologi. Naturligvis baserer vi også vores hospital på højteknologisk udstyr og en serviceminded tilgang. Vi skaber kort og godt de allerbedste rammer for patienter, pårørende og personale, siger hun.

I øvrigt bliver det nye hospital også bæredygtigt. Møbler, skranker og andet inventar er bygget af genbrugsmaterialer hos Aalborg-virksomheden Råt&Godt.

Capio Privathospital i Aalborg åbner officielt den 7. januar.

Mette Toftdahl Capio Kenneedy Arkaden
Mette Toftdahl

Velkommen til Capio Privathospital video