Kennedy Arkaden bakker op om Aalborg Karneval og har været forbi fernisering for den nye karnevals plakat for 2024

EVENTS

INTERNATIONAL PARADE

17. MAJ 2024

BØRNEKARNEVAL

18. MAJ 2024

AALBORG KARNEVAL

25. MAJ 2024

Suspekt kåres som Karnevalskonger til Aalborg Karneval

For første gang i Aalborg Karnevals historie kan hele tre konger sætte sig på tronen, når Stjerneparaden ved Aalborg Karneval løber af stablen 25. maj 2024 i Aalborg. Foreningen Aalborg Karneval kan nu endelig løfte sløret for, hvem de tre konger bliver, og i år er det Suspekt, der får æren af at blive kronet og være med i den pompøse parade når selve karnevallet finder sted.
De tre konger kommer til at køre med i den såkaldte Stjerneparade under Aalborg Karneval. Stjerneparaden er noget af det, der er med til at gøre Aalborg Karneval helt unikt.

I år bliver temaet for paraden: Fantastiske væsener. Suspekt, bestående af
Bai-D,Orgi-E, og Rune Rask, har gennem årene cementeret deres plads i dansk musik og er blevet folkeeje. De præsenterer et godt bud på en moderene Karnevalskonge. Emil Simonsen, også kendt som Orgi-E, udtalte sig begejstret om udnævnelsen: “Det er en kæmpe ære for os at blive valgt som karnevalskonger til Aalborg Karneval. 

Vi glæder os til at være en aktiv del af karnevals-folkefesten i Aalborg og
mærke energien fra mere end 100.000 mennesker. WOW – det bli’r fedt – og helt sikkert en dag i mindebogen for Suspekt”, siger han.
Chris Kroer Jensen, chef for Aalborg Karneval, udtrykker sin glæde over valget af Suspekt: “Kongen er vigtig. Også for Aalborg Karneval. At vi kan få tre konger – det er helt vildt stort. Det er fedt, at det kunne lykkes med drengene, og det er en af den slags hemmeligheder, jeg har glædet mig til at dele”.
Den unikke del af Aalborg Karneval Aalborg Karneval er begejstrede for at have Suspekt som karnevalskonger i år.

Karnevalskongerne træder ind i en lang række af karnevalskonger og dronninger, der hvert år har repræsenteret Aalborg karnevals værdier; Nærvær, åbenhed, nysgerrighed, mod, kreativitet, glæde og fest.
Kongerne bliver valgt ud fra et princip om at alle karnevalisterne skal kunne spejle sig i dem, og at de samtidig skal kunne skabe en uforglemmelig oplevelse for alle der deltager i Stjerneparaden.

“Vores mission er at vise, at stjerneparaden er vores unikke del af festen. At kunne hylde Suspekt, som konger d. 25. maj sammen med vores udklædte
karnevalsdeltagere, det er noget man ikke kan opleve andre steder – det er ren karneval og det glæder vi os meget til.”, slutter Chris Kroer Jensen, chef for Aalborg Karneval. Så en ting er sikkert: Aalborg Karnevals Konger bliver suspekt for én dag. Og det kan altid blive lidt vildere!

Stjerneparaden, finder sted i karnevalsugen den 17. maj til den 25. maj 2024
sammen med Aalborg Børnekarneval & International Parade. Aalborg Karneval er Nordeuropas største karneval og Danmarks største gadefest. Sidste år deltog omkring 100.000 gæster i Stjerneparaden. Med tilføjelsen af Suspekt som karnevalskonger forventes årets parade at give trippel genlyd i gaderne.

Læs Mere Skjul
Main Press