Unlimited Abonnement i dag

NORDIsk FILM

AALBORGENSERNE FÅR UBEGRÆNSET ADGANG TIL BIOGRAFEN I KENNEDY​

De aalborgensiske biografgæster kan godt begynde at glæde sig, for snart kan der for første gang i Danmark købes ubegrænset adgang til biografen i Kennedy Arkaden gennem et månedligt abonnement.

Den 14. oktober slår Nordisk Film Biografer Kennedy dørene op for biografgæster, der ønsker ubegrænset adgang til biografen – uanset film, tidspunkt og hyppighed. Gennem det månedlige biograf-abonnement BIOPLUS Unlimited til 199 kr./mdr. kan biografgæster gå i biografen lige så ofte, de vil. Dermed opfylder Nordisk Film Biografer et ønske, der længe har stået højest på ønskesedlen, når biografgæsterne bliver spurgt til hvad, de kunne ønske sig af deres lokale biograf.

”Vi har gennem flere år fået enslydende svar fra mange af vores gæster, når vi gennemfører vores tilfredsundersøgelser og spørger til hvad, der kunne få vores gæster til at besøge os noget oftere”, siger Jan Ringtved, biografchef i Nordisk Film Biografer Kennedy.

”Derfor lancerer vi nu modellen i Aalborg. Abonnementet tilbydes i Kennedy-biografen, og vi glæder os til at se, hvad aalborgenserne synes om tilbuddet, som er et helt nyt produkt i biografsammenhæng”, tilføjer Jan Ringtved.

Nordisk Film Biografer er de første, som lancerer et egentligt biografabonnement i Danmark. Men lignende ordninger har længe været populære i udlandet både i Europa og USA. Abonnementet til biografen kan sammenlignes med at have et årskort til Fårup Sommerland, Aalborg ZOO, Tivoli eller Legoland, forklarer Casper Bonavent, der er direktør i Nordisk Film Biografer:

”Mange af vores gæster har efterspurgt et årskort eller en abonnementsløsning, så de kan opleve biograffilm uden tanke på billetprisen, som er betalt på forhånd. Samtidig skal det være så nemt som muligt at komme ofte i biografen, hvor udbuddet af nye premierefilm, både danske og udenlandske, er stort og varieret. Derfor glæder vi os til nu at lancere BIOPLUS Unlimited og se hvordan gæsterne tager imod det i Aalborg Kennedy,” siger Casper Bonavent.

Når Nordisk Film Biografer lancerer abonnementsordningen, lægges der ud med bl.a den længe ventede 25. James Bond-film No Time To Die og senere gensyn med det elskede filmunivers Ghostbusters. Også store danske film som Ole Bornedals ”Skyggen i mit øje” og Hvidstengruppen: De Efterladte kommer på det store lærred i løbet af efteråret. Og til jul vender Spiderman tilbage sammen med flere store børnefilm, bl.a. opfølgeren til den populære ”Syng”.

Du kan læse mere om biografabonnementet BIOPLUS UNLIMITED på nfbio.dk/unlimited.