Abonnementsordning skaber flere filmoplevelser

Dana og Sofie er glade for deres Bioplus Unlimited-abonnement til Kennedy-biografen

Dana Lie og Sofie Staal Axelsen Bioplus1
Dana (t.v.) og Sofie har benyttet deres Bioplus Unlimited-abonnementer rigtig meget.
Dana Lie og Sofie Staal Axelsen Bioplus2
De to piger regner med at forlænge deres abonnementer.

De aalborgensiske biografgængere nåede kun lige at få glæde af det helt unikke tilbud om ubegrænset adgang til biografen i Kennedy Arkaden, inden coronaen satte en foreløbig stopper for oplevelserne på det store lærred. Nu er der atter adgang til de bløde stole og duften af popcorn og biograferne har således på ny slået dørene op. Dermed kan publikum igen se frem til at drage nytte af Nordisk Films såkaldte Bioplus Unlimited. For 199 kr. om måneden kan man således besøge biografen i Kennedy Arkaden så ofte man vil.

Tilbuddet blev lanceret den 14. oktober, og med nyheden efterkom Nordisk Film Biografer et stort ønske blandt gæsterne. – Vi har gennem flere år fået enslydende svar i vores tilfredshedsundersøgelser, forklarer Jan Ringtved, biografchef i Nordisk Film Biografer Kennedy. – Når vi spørger til, hvad der kan få dem til at besøge biografen oftere, så peger de på en abonnementsordning. Derfor har vi lanceret modellen i Kennedy-biografen, tilføjer Jan Ringtved.

Og ordningen har haft sin effekt. Det kan de to unge kvinder, Sofie Staal Axelsen og Dana Lie skrive under på. De to er bosiddende i Hjallerup, begge 19 år gamle og har været veninder siden folkeskolen. Og så er pigerne ivrige biografgængere. – Vi holder begge to sabbatår efter studentereksamen, så vi har god tid til at se film, fortæller Sofie Staal Axelsen. – Mens vi gik i skole, kom vi i Kennedy Arkaden næsten dagligt. Her så vi rigtig mange film. Dog mest de store succeser, tilføjer Sofie Staal Axelsen. – Da tilbuddet om abonnement dukkede op, købte vi hurtigt dette, fortsætter Dana Lie. – Det bevirkede, at vi begyndte at gå i biografen flere gange om ugen. Også på de skæve tidspunkter, som eksempelvis i formiddagstimerne. Så vi har brugt abonnementet alt, hvad vi kan.

Pigerne er ikke i tvivl om, at ordningen er en succes. De to regner da også med at forlænge deres abonnementer. – Noget af det bedste er, at vi har set en masse ”smalle” film, forklarer de. – Vi har set film, som vi normalt aldrig ville finde anledning til at gå i biografen for. Det har givet os nogle store filmoplevelser.

Sofie og Dana peger videre på Kennedy-biografens gode placering som en fordel. Med bus- og togstation lige ved døren samt et stort parkeringshus er der nem adgang til biografen. – Og så kan man jo altid kombinere et besøg med shopping i centret, slutter de to Bioplus Unlimited-fans.

Nordisk Film Biografer er først til at lancere et egentligt biografabonnement i Danmark. Lignende ordninger har længe været populære andre steder i Europa samt i USA.