En honningsød start på året

Espresso House – Kennedy Arkaden Aalborg

Start det nye år med søde overraskelser!

Når det nye år begynder med vinterens kølige vinde, er alt, hvad vi ønsker, at putte os ind i varmen, mens vi ser frem til forårets blomstring…

Men måske du når at blive lidt træt af at vente på, at blomsterne springer ud, ikke? Bare rolig, vi skal nok hjælpe dig!

Lad os servere dig en slurk sød honning, der kan gøre dine vinterdage bedre!

En kop hygge, der smelter i din mund!

Vores nye Honeycomb Latte er den perfekte varme til vinteren. Det er en latte baseret på en dobbelt espresso og honeycomb-sirup, toppet med flødeskum, karamelsauce og et drys brunt sukker. Yes Honey, den er virkelig sød og lækker!


Nye smagfulde drikke!

For alle Latte-elskere, der nyder at opdage velsmagende nyheder, har vi brygget på nogle nye Tea Lattes for at give dig en perfekt start på det nye år.

Tea Latte Honeycomb lader dig dykke ned i den fløjlsbløde fylde af en varm Ceylon-te blandet med steamet mælk, der får smag af karamelsauce og Honeycomb-sirup. Toppet med et strejf af brunt sukker er det en symfoni af sødme, der varmer dit hjerte.

Er du i stedet på udkig efter iskold forkælelse? Hold hovedet koldt og vælg Iced Tea Latte Honeycomb eller Iced Tea Latte Salted Caramel for at kickstarte foråret med lidt kølig friskhed. De er så perfekte te-licious!


Gør dig klar, Honey!

Du skal ikke bare læse om det. Kig forbi dit Espresso House og varm op til sæsonen med dine nye yndlingslækkerier, frisklavet og serveret med et smil i den hyggelige stemning i dit andet hjem.

b29fdec94df2d44ad5885c878746c229a75bfcc6 605x605