female friends out shopping together

Kennedy Arkaden har alt til

Sommer, sol og shopping

Det er sommer, og vi trænger til at komme ud. Så er det vigtigt med det rette udstyr. Måske mangler du en lækker drikkedunk til at slukke tørsten i din hjemmelavede iskaffe? Et smukt tæppe i dejlige sommerfarver til at brede ud på det saftige grønne græs til at sole sig eller til at suppe en lur på? Måske skal du en tur på stranden med en ny taske under armen? Det kan også være, at du mangler smukke vinglas, en strandkjole eller en ny salatskål. Sommer er duften af solcreme, blomsteragtige parfumer og lokkende lækre delikatesser.

Livet er bare lidt lettere om sommeren. Vi tager lettere tøj på, har lettere til smil og livet falder letter. Sommertøjet stråler af glæde og livslyst og er lavet af florlette stoffer, der smyger sig fortryllende om din solbrændte hud. Vi griner mere om sommeren, fordi livet er sjovere, når solen skinner. Sommer er at komme ud og se og blive set – vi udfolder os og det bliver essentielt, hvilke signaler vi sender til de andre sommer glade mennesker. Et sommerskarpt udtryk kan man ikke tage for let på. Det kræver seriøs shopping i Kennedy Arkaden at se sommerlet og lækker ud.

Boblende drinks, godt selskab, levende lys og et smukt bord er sikre ingredienser til de kommende dage. Den lækre mad bliver bare endnu bedre i den rigtige ramme. Omhu, sanselighed og æstetik er opskriften på en af de lange varme sommeraftner, som man husker længe efter. En af de der aftner, hvor man sidder ud mens solen går ned, talen glider ubesværet og alle hygger sig. Maden bliver påskønnet og forsvinder, mens stemningen om bordet er en perfekt blanding af latter og alvor, fordi livet er både sjovt og seriøst – let og tung på én gang. Du finder alt til din sommer i Kennedy Arkaden.

Facebook bilede 4