Oplev 'Rose' for kun 80 kr. - Nordisk Film Biografer

Det livsbekræftende drama ‘Rose’ har vundet Asta-prisen, og det skal fejres!

1390x782 Rose Astaprisen

Tag til Paris med Sofie Gråbøl og Anders W. Berthelsen for 80 kr.
Publikums yndlingsfilm ROSE tager en ekstra sejrsrunde på det store lærred, når det hjertevarme drama om en helt særlig familietur til Paris vises igen i Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy. Filmens hovedperson, den psykisk syge ROSE, spilles blændende af Sofie Gråbøl, og filmen har netop modtaget publikumsprisen Asta.

ROSE handler om den skizofrene Rose, der trods sin sygdom inviteres på bustur til Paris af sin søster og svoger. Det nære forhold i familien gør, at Rose trods sin sygdom blomstrer på rejsen tilbage til Frankrig, hvor hun som ung pige opholdt sig i en længere periode. Turen bliver også en rejse tilbage til tiden før Roses psykiske sygdom brød ud og tilbage til den del af Rose, der er intakt trods sygdommens påvirkning i hendes liv.

Turen går ikke stille af sig og er fyldt med rørende øjeblikke såvel som skæve situationer, der kalder på smilebåndet. Tilsammen giver filmen en unikt og fint balanceret indblik i en verden, der ellers er lukket for mange.
Rose havde premiere i foråret, men er netop blevet tildelt publikumsprisen ASTA, som årets mest populære film i Biografklub Danmarks sæsonprogram. Biografklub Danmark er en landsdækkende biografklub, der giver publikum mulighed for at se 10 udvalgte kvalitetsfilm i biografen til halv pris.

En særlig aften i din lokale biograf… til kun 80 kr.
Tirsdag den 16. august viser Nordisk Film Biografer Aalborg Kennedy ROSE til en særpris på kun 80 kr. Biografen vil i den anledning være byde gæsterne velkomne med en forfriskning i foyeren inden filmen. Se mere og køb din billetter på www.nfbio.dk/event/oplev-rose-kun-80-kr eller i NF Bio appen.